MFM


MFM

Waar staan deze drie letters voor?

Menno Fennema Magic

Oud deelnemers noemden de trainingen ook wel eens zo.

Zij volgden de trainingen, oefenden thuis en vervolgens veranderde hun leven in positieve zin.

--Als je je binnenwereld veranderd, veranderd je buitenwereld met je mee -- (Wayne Dyer)

MFM, staat voor Mindfulness Meditatie. Een eeuwenoude methode.

Mindfulness, mindfulness, mindfulness. Bij sommigen stuit alleen dit woord alleen al op weerstand. En dat is nou net zo’n ding waar je onder andere mee om leert gaan tijdens de MFM-trainingen.

Eigenlijk zijn het gewoon een paar letters in een bepaalde volgorde wat kennelijk iets bij sommigen oproept. En wat is dat dan en zo ga je op zelfonderzoek uit, heel interessant.

Door dit zelfonderzoek te doen word je opmerkzamer en bestaat de kans dat je inzicht krijgt in je gedachten. En die hebben we veel. Deze gedachten vertellen ons alleen maar verhaaltjes en die verhaaltjes geloven wij vaak ook nog. Het zijn maar gedachten, niets meer dan dat.

Alleen laten velen van ons een groot deel van hun leven er wel door bepalen. (vaak ook nog negatief ).

Voor wie is het duidelijk dat je gedachten hebt, en niet bent?

29 april 2018 begin ik met een nieuwe ronde van de Mindfulness Meditatie trainingen, ook wel de “wonderfullness“ trainingen genoemd.

Je ervaart meer rust, hebt inzicht in je gedachten, leert emoties managen, krijgt betere relaties in werk en prive, krijgt meer zelfvertrouwen en uiteindelijk word je een gelukkiger persoon. Eigenlijk leer je jezelf beter kennen en met jezelf om te gaan.

De training is 8 weken en bouwt op, ondanks dit kan je elke week instappen of een keertje overslaan. Makkelijker, toegankelijker of vrijblijvender wordt het niet. Ben jij bereid een verandering in je leven aan te gaan, je nog beter te voelen en meer inzicht in hoe je nu eigenlijk in elkaar zit? Doe dan mee met deze fantastische training. Het draait om jouw!!!! Kijk ook in de agenda.

Wanneer : vanaf 29 april, elke zondagavond om 19:00 uur tot 21:30 uur. Waar : bewustzijns centrum Ravitatie, Middel Broekweg 4 in Naaldwijk Kosten : € 10,-- per keer. Wil je meer info stuur dan een mailtje naar menfen71@gmail.com


0 keer bekeken

​© 2015 Ravitatie created & updates by Stephanie Petit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now