Teachers

Menno Fennema

Marijke Hageman

Ruim 24 jaar geleden ben ik begonnen met yoga.

Voortvloeiend daaruit ontstond de drijfveer om mij zelf meer met die wetenschap te ontwikkelen en zo was mijn zoektocht begonnen.

Omdat masseren mijn “hobby” was/is hoopte ik ook daarin “iets” te vinden. Iets wat mij structuur kon geven in mijn helder voelendheid en intuïtie. De nederlandsche school voor klassieke shiatsu heeft mij dat alles geven.

Verder op mijn pad van ontwikkeling heb ik nog verschillende aanvullingen gemaakt zoals de ontmoeting met Ton van Halderen voor Sjamanistisch meditaties, healings met innerlijke reizen en coachings ruim 20 jaar geleden tot aan nu

Ik geef al 22 jaar DO-IN Yoga en SHIATSU met liefde en blijvende interesse. Ook mijn lichaam veranderd telkens weer met als gevolg reacties op/in mijn lichaam.

Mede door de kennis van meridianen, behoud ik met DO-IN YOGA en SHIATSU, een zo goed mogelijk, voor mij gezonder en dieper IK. 

Iedere DINSDAG vanaf 4 SEPTEMBER geef ik deze cursus bij Ravitatie in Naaldwijk

Meld je aan via een email of persoonlijk bericht. 

Mocht je lichamelijke problemen hebben dan is dit je kans om er wat aan te doen en te leren zo veel mogelijk zelf je gezondheid in de hand te (blijven) houden. ✨🙏✨

​© 2015 Ravitatie created & updates by Stephanie Petit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now